MENSJ Gespecialiseerde Coaching

HAPPY THOUGHTS, HAPPY LIFE

Dat is mijn motto en mijn missie!

Alles begint met een gedachte.
Verander je gedachten, en je verandert je leven.

As you think so you feel
As you feel so you do
As you do so you’ll have

Ik ben geboren in het prachtige stadje Sneek, Hier heb ik het grootste deel van mijn leven met heel veel plezier gewoond en ook gewerkt. 15 jaar heb ik gewerkt bij de GGZ, in de psychiatrie, en daarna bij een stichting voor NAH. Zo heb ik aardig wat ervaring en heel veel mensenkennis opgedaan. Ook ben ik in Sneek nog 10 jaar lang trouwambtenaar geweest. Neemt u aan tot uw wettige echtgenoot… Het heeft mij geleerd om met gemak te spreken in het openbaar.

Een nuchtere Fries! Jawel, dat ben ik. Ik vertel je open en eerlijk wat je moet horen, niet wat je wil horen. Daarentegen krijg je er wel een gezonde dosis humor bij cadeau.

Hier ga ik voor

Mijn drive is mijn oprechte intentie om anderen vooruit te helpen, weer succesvol op de rit te krijgen. Ik geloof erin dat als jij het zelf kunt, jij je daar beter bij voelt. En daarmee een positieve invloed uitoefent op jouw gezin en jouw omgeving, zodat ook zij zich weer beter voelen en een positieve invloed uit kunnen oefenen. Zie het als een steen die je in het water gooit. De kringen in het water, en dus het bereik, worden steeds groter. Mijn overtuiging is dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Dus als ik ervoor kan zorgen dat één iemand zich beter voelt, bereik ik dat zij meer te geven hebben. Ik heb een goede dag als ik ‘s avonds naar huis ga in de wetenschap dat ik voor iemand het verschil heb gemaakt. Ik wil het gevoel hebben dat ik de wereld ietsje beter heb gemaakt.

LEEFSTIJL- ÉN LIFECOACHEN

Inmiddels ben ik 6 jaar volledig zelfstandig ondernemer. Ik mocht in die tijd 500+ clienten begeleiden. 
Ik werk niet alleen vanuit theorie maar heb het pad bewandeld, ben in veel valkuilen gestapt. Juist daarom kan ik je helpen verder te komen en meer uit het leven te halen. Ik heb er zelfs mijn missie van gemaakt.

Ik ontmoet je graag.