MENSJ Gespecialiseerde Coaching
Mensj heeft geen contract met een zorgverzekeraar omdat ik jou als cliënt dan meer kan bieden.

Het voordeel daarvan is dat:

  • Er geen informatie over jou bij zorgverzekeraars terecht komt
  • Op deze manier bureaucratie en wachttijden voorkomen worden
  • Jij de hulp krijgt die je nodig hebt en niet de hulp waarvan de zorgverzekeraar zegt waar je recht op hebt.
  • De kwaliteit van mijn dienstverlening hoog blijft
  • je bij onverzekerde zorg je eigen risico niet hoeft aan te spreken.

En daarbij: De vergoeding vanuit de basis-GGZ is nog slechts zeer minimaal en veel klachten/problemen zoals bijvoorbeeld overspannenheid/burn-out en stress, zijn uitgesloten van vergoeding.

 

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, dan kun je met je boekhouder of accountant overleggen of  de kosten fiscaal aftrekbaar zijn onder beroeps- of bedrijfskosten.

Indien je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan zijn de kosten meestal als scholingskosten aftrekbaar. Voor ondernemers zijn de kosten en BTW voor coaching aftrekbaar als bedrijfskosten.

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker gericht op persoonlijke ontwikkeling, werk of gezondheid.

Ja, op circa een uur reistijd van Leeuwarden coach ik ook op locatie voor drukke ondernemers.

We spreken in onderling overleg af op een geschikte locatie in jouw omgeving.

Waarom zou je inderdaad voor mij kiezen? Ik weet dat ik de beste resultaten heb, met name op lange termijn; regelmatig krijg ik de mooiste reacties van mijn cliënten. Dat is natuurlijk fijn, en dat maakt mijn werk zo de moeite waard.

Waar ik veel waarde aan hecht is het creëren van veiligheid en vertrouwen, in mijn ogen de belangrijkste basis voor een succesvol resultaat.

Maar er is meer.
Vernieuwing staat bij mij centraal. Ik zorg er voor dat mijn kennis optimaal up to date is door structurele bijscholing. Hierdoor ben jij verzekerd van de nieuwste inzichten en technieken voor het beste resultaat, en daar ben ik trots op.